Tensió entre els Mossos i els manifestants pel desallotjament de la nau a Badalona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Foto: Twitter @uri__soler

Els Mossos d’Esquadra han començat a carregar contra els manifestants que intentaven frenar el desallotjament, segons es pot veure al vídeo que l’usuari @uri__soler ha penjat a Twitter. En total, al voltant d’unes 17 unitats dels antiavalots estàn actuant aquest dijous al carrer Progrés de Badalona.

Els Mossos han executat l’ordre de desallotjament de la nau, on malvivien des de feia anys al voltant d’un centenar de persones. Els ocupants han demanat fins a última hora posposar l’ordre de llançament per la manca d’alternatives d’habitatge, les baixes temperatures i la situació epidemiològica.

El jutjat, però, s’hi ha negat de manera reiterada. Davant d’aquesta situació, algunes de les persones han recollit les seves pertinences i al llarg del mati han abandonat l’espai voluntàriament. Finalment, cap a les 12 del migdia, els Mossos han carregat contra les persones concentrades a les portes de la nau i han pres el control de l’espai per acabar de desallotjant els okupes que encara quedaven a l’interior.