Sis projectes de Granollers reben el reconeixement del Banc de Bones Pràctiques

Des de 2010, ja són 32 els projectes granollerins que han estat reconeguts pel Banc de Bones Pràctiques

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Granollers ha rebut el reconeixement del Banc de Bones Pràctiques dels governs locals per sis projectes impulsats a la ciutat, dels àmbits de participació ciutadana i treball en xarxa, inclusió social i gent gran, noves tecnologies, medi ambient, recursos humans i adaptació de les organitzacions.

En l’edició d’enguany, han assolit la consideració de “Bona Pràctica” els següents quatre projectes: Borsa Oberta de Treball, un currículum en línia en clau de persona; Granollers Rehabilitació Energètica (GRE), oficina d’atenció ciutadana per l’assessorament en la rehabilitació energètica dels habitatges; Quadres de comandament i mapes interactius per a polítiques de sostenibilitat; i Promoció de l’autocura, treball grupal i comunitari de mobilitat suau.

Així mateix, han assolit la consideració de “Pràctica Significativa” els següents projectes municipals: Musik N Viu, procés participatiu en l’organització d’un festival; i Hackató Granollers 2030, imaginar la ciutat del futur a través del joc.

Des de 2010, ja són 32 els projectes granollerins que han estat reconeguts pel Banc de Bones Pràctiques. Es tracta d’una iniciativa de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’estudis autonòmics i locals, que compta amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya i altres institucions vinculades al món local. El seu objectiu és identificar, recollir i difondre bones pràctiques de govern i gestió municipal; facilitar l’intercanvi de coneixement; i estimular la innovació de les polítiques i la qualitat dels serveis a la ciutadania.

Els projectes es poden consultar a la plataforma www.bbp.cat, un espai web de referència amb prop d’un miler de propostes innovadores i de qualitat recollides al Banc de Bones Pràctiques.