Segresten un home a Martorell i demanen diners pel seu rescat

El segrest podria estar relacionat amb el tràfic de drogues entre dues famílie

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, un home, d’origen marroquí, va ser segrestat ahir dimecres a la tarda al municipi del Baix Llobregat Nord. L’avís dels amics de la víctima a l’ABP de Martorell va alertar els Mossos d’Esquadra, que van iniciar la recerca i les investigacions oportunes. Segons els denunciants, els presumptes segrestadors demanaven diners per l’alliberament de l’home.

A la matinada de l’endemà, una patrulla de la policia autonòmica de paisà, que estava fent servei al barri de Can Vidalet de l’Hospitalet de Llobregat, va detectar un cotxe amb dos ocupants i una persona que estava demanant ajuda. Els agents van aturar el vehicle i van identificar els dos ocupants.

El resultat va ser la detenció de dos homes de nacionalitat espanyola, que van resultar ser els autors del segrest del dia abans i de l’alliberament de la víctima. Els dos presumptes segrestadors, amb antecedents policials i requeriments judicials de detenció per altres causes pendents, estan acusats per la detenció il·legal contra la voluntat d’una persona.

Segons apunta el diari El Caso, el segrest podria estar relacionat amb el tràfic de drogues entre dues famílies, encara que els Mossos d’Esquadra estan investigant actualment les seves motivacions. A més, no es descarta nous detinguts.