Diumenge, 14 de juliol de 2024
És notícia

Policia Local de Santa Coloma i Guàrdia Civil inspeccionen els establiments de pirotècnia

Avatar photo
Es supervisa i controla la venda de material pirotècnic, i s’assegura el compliment de les normatives de seguretat.

La Policia Local de Santa Coloma de Gramenet, en col·laboració amb l’Equip d’Inspecció d’Armes i Explosius de la Comandància de la Guàrdia Civil de Barcelona, ha dut a terme en els darrers dies inspeccions de seguretat als punts de venda de pirotècnia de la ciutat amb motiu de la Revetlla de Sant Joan. Aquest dispositiu conjunt té com a objectiu supervisar i controlar la venda de material pirotècnic, així com assegurar el compliment de les normatives de seguretat pels establiments de petards ubicats a la ciutat.

Durant aquest operatiu, els agents d’ambdós cossos policials han verificat que les autoritzacions administratives estiguin vigents, que es compleixin les mesures de seguretat exigides per a aquest tipus de comerços i que es garanteixi en tot moment la seguretat en l’emmagatzematge, manipulació i conservació del material pirotècnic.

En aquest dispositiu especial, els i les agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil han inspeccionat els 9 punts de venda habilitats a la ciutat per a la venda de material pirotècnic.

Prohibició de fogueres

Com en anys anteriors, no s’han autoritzat fogueres al municipi durant la Revetlla de Sant Joan. Aquesta mesura s’ha pres atès que una gran part de la ciutat es troba en zona forestal o en la seva franja de protecció de 500 metres.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

fifteen − eight =

Notícia anterior

ACCIDENT MÚLTIPLE | Un xoc entre tres cotxes i un tràiler deixa diversos ferits a Altafulla

Notícia següent

El pes d’Espanya a Andorra: un fenomen a l’alça?

Notícies relacionades