Dimarts, 23 d'abril de 2024
És notícia

Santa Coloma de Gramenet constitueix el seu Comitè d’Emergència per Sequera

Avatar photo
Aquest organisme, previst al Pla de Sequera municipal, estarà presidit per l’alcaldessa, Núria Parlon

La sala de plens de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha acollit aquest matí la constitució del Comitè d’Emergència per Sequera (CES) previst al Pla de Sequera aprovat inicialment fa dos mesos.

Presidit per l’alcaldessa, Núria Parlon, hi participen diferents àrees municipals. Hi figuren, també, com a vocals un representant de l’empresa Aigües de Barcelona i un altre de l’Àrea del Cicle de l’Aigua i Anàlisi de Polítiques Metropolitanes de l’AMB.

Núria Parlon, ha afirmat que “donem compliment a la normativa que marca la Generalitat i ens hi posem tots i totes a treballar per evitar els impactes negatius de la sequera a la nostra ciutat”. La d’avui ha estat la primera sessió constitutiva a la qual ha estat convidat Xesco Gomar, president delegat de l’Àrea d’Espais Naturals i Infraestructura Verda de la Diputació de Barcelona.

Ajuntament i Diputació de Barcelona estan treballant per tal de retirar els arbres morts per la sequera a la zona de la Serralada de la Marina. Després de la constitució del comitè Xesco Gomar i els regidors d’Urbanisme, Toni Suàrez; i de Medi Ambient, Álvaro Rodilla; s’han desplaçat al recinte de Torribera per supervisar al terreny el desplegament del pla per a la neteja d’aquesta zona, propietat de la Diputació.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Pineda de Mar constitueix el Comitè Municipal del seguiment del Pla de Sequera

Notícia següent

Crespín rep l’Associació Ucraïnesa de Lleida

Notícies relacionades