Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

Sant Cugat obre un procés participatiu per identificar i millorar els camins escolars

Avatar photo

L’Ajuntament de Sant Cugat engega un procés participatiu per definir els camins escolars més utilitzats per anar a les escoles del centre i concretar les millores necessàries perquè siguin itineraris còmodes i segurs. D’aquesta manera, es vol donar resposta als projectes “Camins escolars segurs”, “Millora dels passos de vianants” i “Millora dels carrils bici per fer-los més segurs” sorgits dels Pressupostos Participatius 2020-21.

L’objectiu és poder treballar amb els centres educatius del centre de Sant Cugat i les associacions de famílies d’aquests centres per poder tenir una radiografia dels hàbits de mobilitat de les escoles i de quines són  les actuacions de millora necessàries.

Amb aquesta voluntat, es constituirà una Comissió de Treball, formada per representants dels centres educatius i de les AFES, i es faran també accions obertes que permetin recollir les diferents realitats, propostes i aportacions.

A més, també es comptarà amb el Consell Escolar de Sant Cugat, el Consell de Mobilitat i entitats de mobilitat del municipi.

Francesc Duch, regidor de Participació: “Ningú sap millor que les famílies quins són els recorreguts que fan habitualment per anar a les escoles i quines mancances o dificultats hi troben. Per això, teníem clar que aquest projecte no es podia treballar només amb els tècnics municipals sinó que calia obrir-lo als centres educatius, a les associacions de famílies i també als barris. Això ens permetrà tenir un mapa complert de la realitat i poder identificar i consensuar les accions de millora”

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

sixteen − 14 =

Notícia anterior

La Fundació Olga Torres de Sabadell, entrega 120.000 Euros per la investigació contra el càncer

Notícia següent

Segona reunió de Drets Socials i Ajuntament de Badalona per reactivar el consorci Badalona Sud

Notícies relacionades