Sant Cugat commemora una Diada marcada per les restriccions de la COVID-19

No hi haurà públic a l’acte de la plaça de Rafael Casanova, al qual només podran accedir les entitats que facin l’ofrena floral

Cartell Diada 2020 Sant Cugat

Sant Cugat es prepara per commemorar el proper Onze de Setembre, una Diada nacional marcada per les restriccions per afrontar la COVID-19. L’objectiu del consistori és commemorar una de les festivitats més importants del calendari garantint la seguretat de les santcugatenques i santcugatencs i complint al peu de la lletra tots els protocols de prevenció.

 

Per aquest motiu l’Ajuntament ha decidit limitar l’entrada de públic a la tradicional ofrena floral a la plaça de Rafael Casanova així com al discurs institucional de l’alcaldessa Mireia Ingla.

 

Les entitats sí que podran participar en l’ofrenaenviant prèviament un correu a alcaldia@santcugat.cat. Només hi podran assistir un màxim de 6 persones per cada entitat i caldrà informar del nom d’aquests assistents deixant un correu electrònic o telèfon per facilitar la traçabilitat dels contactes.

 

La ciutadania podrà seguir aquest esdeveniment en directe a través del canal YouTube de l’Ajuntament de Sant Cugat i el mitjà públic Cugat Mèdia.

 

Al vespre, la tradicional ballada de sardanes també s’ha modificat arran de la pandèmia. El consistori i l’Entitat Sardanista de Sant Cugat han organitzat enguany una audició de sardanes (sense ball) a la plaça de l’Om. L’espai tindrà un límit d’aforament i els assistents seuran en cadires separades per la corresponent distància de seguretat.

 

Consulteu el Programa d’actes 11 de setembre 2020.