Sant Andreu torna a celebrar la Diada de Sant Jordi amb activitats durant el mes d’abril

Intercanvi de llibres, concurs de microrelats o recitals poètics, entre les propostes

Sant Andreu de la Barca tornarà a celebrar enguany la Diada de Sant Jordi amb un ampli programa cultural amb la literatura com a eix principal. Durant el mes d’abril s’han programat activitats com ara intercanvi de llibres, concurs de microrelats o música en viu.

A la biblioteca Aigüestoses podrem portar els llibres que ja hàgim llegit i que no vulguem conservar i els podrem canviar per d’altres que siguin nous per a nosaltres. Aquesta és una de les iniciatives previstes per fomentar la lectura i la literatura.

Una altra de les propostes és el tradicional concurs de microrelats o un recital poètic i la presentació dels llibres “El pinzell de les ànimes callades” de José Luis García Herrera i “Barras paral·leles” d’Antonio García Lorente.

El gruix de les activitats el tindrem el dia 23 d’abril amb la representació teatral de l’obra “Una teràpia integral”, amb Àngels Gonyalons, Andrea Ros, Abel Folk i Roger Coma. Aquesta jornada també estarà amenitzada pel grup de percussió de la Colla de Diables, l’obra teatralitzada del drac de Sant Jordi o un correfoc a càrrec de la Colla de Diables.

Diumenge 24 d’abril la plaça de la Font de la Roda serà l’escenari de la tradicional fira de Sant Jordi, que es completarà amb diverses activitats, com ara la trobada de puntaires, un ball de gegants o un taller dels castellers.

La literatura també estarà present als carrers de Sant Andreu durant tot el mes d’abril. El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha explicat que “enguany es pintaran frases literàries a terra, repartides als diferents barris de la ciutat”.