El Port Olímpic, en la 60a edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona

Participa amb un estand propi de 150 metres quadrats

El Port Olímpic participa en la 60a edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, que se celebra al Port Vell del 12 al 16 d’octubre. Ho fa amb un estand propi de 150 metres quadrats que estarà ubicat al Moll de la Fusta. En aquest espai s’oferiran xerrades, taules rodones i altres activitats per donar a conèixer la transformació en la qual està immers el Port, i que lidera Barcelona de Serveis Municipals (B:SM) per encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona. És la primera vegada que el Port Olímpic participa en la trobada des que l’Ajuntament en va assumir la gestió.

Aquest procés de transformació avança a pas ferm amb horitzó a la 37a Copa Amèrica de Vela, que se celebrarà a Barcelona l’any 2024, i té com a objectiu fer del Port Olímpic un espai compromès amb la ciutadania on l’economia blava, la nàutica, la gastronomia i el mar esdevinguin l’epicentre de l’activitat econòmica i social.

Per al primer tinent d’alcaldia i president de B:SM, Jaume Collboni, “el Saló Nàutic esdevé una oportunitat estratègica per explicar al sector l’aposta que està fent la ciutat per fer del Port Olímpic un dels principals aparadors dels sectors blaus, una activitat prioritària en la nova agenda econòmica de la ciutat”.

Coincidint amb l’obertura del Saló Nàutic, dimecres 12 d’octubre, l’estand del Port Olímpic acollirà una taula rodona sobre el paper transversal que té la sostenibilitat en aquesta nova etapa que viu el Port. Durant la trobada es compartiran les diferents experiències i mesures que ha aplicat i continuarà aplicant el Port Olímpic per reduir el seu impacte ambiental i esdevenir un referent en gestió ambiental.