S’aixequen 150 actes de sanció per incompliments de les restriccions anti-Covid

Amb l’aixecament del toc de queda, s’han incrementat les intervencions de la Guàrdia Urbana per sorolls i molèsties a l’espai públic i les sancions per consum d’alcohol al carrer 

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra de L’Hospitalet han aixecat durant el passat cap de setmana 150 actes de sanció per diversos incompliments de les restriccions vigents a causa de la Covid-19. Ahir, diumenge, va finalitzar l’estat d’alarma, amb l’aixecament del toc de queda i del confinament perimetral, però es mantenen altres mesures per evitar riscos de contagi.

La fi del toc de queda la nit de dissabte a diumenge ha coincidit amb un increment de les intervencions de la Guàrdia Urbana per sorolls i molèsties a l’espai públic i també de les sancions per consum d’alcohol al carrer.

En total, han estat denunciades 143 persones: 45, per consum d’alcohol a la via pública; 35, per no respectar el toc de queda (fins diumenge); 34, per no dur la mascareta; 6, per reunions de més de sis persones no convivents; i 23 més, per diverses causes, com manca de respecte i desobediència a l’autoritat o tinença de drogues.

Aquest cap de setmana també han estat denunciats 7 locals: 3, per excés d’aforament; 2, per no respectar l’horari establert; 1, per permetre el consum a la barra, i 1 més, per no mantenir les mesures de distància i ventilació.

De divendres a diumenge, la Guàrdia Urbana ha atès 235 requeriments de serveis nocturns per molèsties de sorolls: 131 en habitatges, amb 8 denúncies; 96 a l’espai públic, amb 5 denúncies; i 8 en establiments, amb 1 denúncia.