Sabadell i FALCK formaran professionals de transport sanitari

L’objectiu és donar resposta a les necessitats de personal de l’empresa i oferir oportunitats laborals de qualitat a la ciutadania de Sabadell i Sant Quirze del Vallès

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Sabadell estableix un acord de col·laboració amb FALCK SERVICIOS SANITARIOS SLU per formar professionals de transport sanitari. L’objectiu final és donar resposta a les necessitats de personal de l’empresa, alhora que s’ofereixen oportunitats laborals de qualitat a la ciutadania prioritàriament de Sabadell i Sant Quirze del Vallès, on l’empresa té la seva seu.

 

En concret, es preveu acollir en el Centre de Formació Cal Molins de l’Ajuntament de Sabadell formació per a l’obtenció d’un Certificat de Professionalitat de Transport Sanitari. En aquest curs de 560 hores podran participar un total de 15 alumnes i una vegada finalitzat el pla formatiu, FALCK es compromet a fer un contracte formatiu d’un any a part de l’alumnat que hagi superat amb èxit el curs.

 

Per fer possible aquesta formació des de l’Ajuntament de Sabadell s’iniciarà el procés d’homologació d’espais de la nova especialitat formativa i es posa a disposició les instal·lacions municipals així com el personal docent necessari per a impartir aquest certificat de professionalitat.

 

Des de l’Ajuntament també es procedirà a la recerca i sol·licitud de subvencions per posar en marxa el curs. Així mateix, s’encarregarà del procés de preinscripció i es col·labora en tot el procés de selecció, seguiment de la formació i l’adequada incorporació i adaptació al lloc de treball de l’alumnat en el període de pràctiques.

 

Per la seva part, FALCK aportarà el material necessari de l’aula d’infermeria i de l’espai de pràctiques on s’impartirà el curs i participarà en activitats organitzades de l’Ajuntament per donar a conèixer aquest perfil professional.

 

El present conveni té una vigència d’un any, prorrogable per períodes anuals, fins a un màxim de quatre anys, per acord de les parts abans. Les persones interessades en aquesta activitat i vulgui optar al futur curs poden enviar un correu electrònic a sabadelltreball@ajsabadell.cat.

 

FALCK és una empresa líder al mercat mundial de serveis d’atenció mèdica i resposta a emergències amb més de 100 anys d’experiència global.