Sabadell s’adhereix a la campanya l’Hora del Planeta

Avatar photo

L’entitat convida aquest dissabte, 25 de març, les institucions i la ciutadania a apagar, durant una hora, els llums i la il·luminació d’edificis emblemàtics

Sabadell se suma, un any més, a la campanya l’Hora del Planeta. Una iniciativa de l’organització internacional WWF per contribuir a la lluita contra el canvi climàtic. L’entitat convida aquest dissabte, 25 de març, les institucions i la ciutadania a apagar, durant una hora, els llums i la il·luminació d’edificis emblemàtics.

La ciutat participarà en aquesta iniciativa apagant la il·luminació de diferents equipaments i serveis municipals entre les 20.30 h i les 21.30 h. En concret, se sumaran a la campanya els edificis del Servei d’Atenció Ciutadana Despatx Lluch i del carrer Narcís Giralt. També s’apagaran els llums dels mercats de la Creu Alta, Merinals, Torre-romeu, Campoamor i la planta de venda del Mercat Central. Els focus de la façana de l’edifici consistorial també romandran tancats.

L’Hora del Planeta va néixer va 17 anys i des de llavors s’ha convertit en un dels símbols contra el canvi climàtic. El moviment, de caràcter mundial, aplega 190 països i milions de persones.

L’organització recorda que els pròxims set anys són cabdals perquè el planeta es mantingui per sota del llindar climàtic de 1,5 °C. En cas contrari, es passarà a un estat de degradació ambiental irreversible amb greus impactes, adverteix WWF.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La fira educativa del Garraf clou la tretzena edició

Notícia següent

Raül Romeva repassa trajectòria dimecres vinent al “Pessics de Vida” de Manresa

Notícies relacionades