ATENCIÓ: Un dels veïns del bloc incendiat a Rubí tenia la llum punxada

Avatar photo

Es dona la circumstància que el tràgic incendi, que es va cobrar la vida de tres persones, es va iniciar a la zona de comptadors.

Segons fonts de la investigació dels Mossos d’Esquadra, almenys un dels veïns de l’edifici on es va declarar foc ahir a Rubí, tenia un enllaç il·legal al comptador de la llum.

L’incendi en aquest edifici del carrer Saragossa de Rubí es va declarar, precisament, en la zona de comptadors, molt probablement per un curtcircuit. Aquesta localització, prop de l’entrada, va ser la que va impedir a tres veïns sortir de l’immoble i els va provocar la mort per inhalació de fum.

Alguns dels veïns de l’edifici han comentat que la zona de comptadors estava en mal estat i sense un manteniment correcte, i que ja sospitaven que hi havia algú que punxava la llum. Mossos i Bombers segueixen investigant per esbrinar la causa exacta del succés.

UNA FORTA EXPLOSIÓ

Els veïns refereixen que en el moment de declarar-se l’incendi, es va sentir una potent deflagració. Els veïns que no van sortir dels seus domicilis, van resultar il·lesos, ja que el fum no va penetrar a l’interior dels pisos. Però els tres que van voler sortir no van córrer la mateixa sort.

Els operaris dels subministraments bàsics estan treballant al llarg del dia d’avui per a restablir els serveis de l’escala que, a hores d’ara, no disposa d’electricitat ni d’aigua corrent. Aquesta nit també la passaran a l’hotel que els ha proporcionat l’ajuntament.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × five =

Notícia anterior

Renfe talla l’R3 el cap de setmana a la Garriga

Notícia següent

Aborden una dona ficant-li el ganivet al coll a Sabadell

Notícies relacionades