Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Rubén Guijarro i Núria Marín visiten el poliesportiu de Llefià recentment remodelat

Avatar photo

L’Ajuntament, amb el suport de la Diputació, està adequant i modernitzant 5 poliesportius municipals més amb una inversió global de 3,4 milions d’euros

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, han visitat aquest migdia el poliesportiu de Llefià, una vegada finalitzades les obres de millores i adequació que s’han portat a terme en aquesta instal·lació.

Aquest poliesportiu ha estat la primera de les sis instal·lacions esportives de la ciutat que ha finalitzat la seva remodelació i posada a punt perquè va ser el lloc que va acollir la Minicopa Endesa, competició infantil paral·lela a la Copa del Rei de bàsquet que es va celebrar a Badalona.

Coincidint amb la celebració de la Copa ACB a la ciutat, l’Ajuntament de Badalona va projectar la reforma integral dels poliesportius de Llefià; Bufalà; Joaquim Blume; Montigalà; Casagemes-Albert Esteve i La Plana, amb una inversió global de 3,4 milions d’euros dels quals la Diputació de Barcelona ha aportat 1,5 milions, després de l’acord signat el passat mes de juliol entre l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i la diputada adjunta a l’Àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona, Pilar Díaz.

El poliesportiu de Llefià ha rebut una inversió d’1,02 milions d’euros que s’han destinat a les actuacions a les façanes i les cobertes; adquisició de nou equipament; millora de les instal·lacions (il·luminació i sistemes de sanejament) i actuacions interiors com la remodelació dels vestidors i dels banys públics, incorporant espais adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Finalització de les obres a cinc poliesportius municipals

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha destacat que: “després d’una dècada de mancances d’inversió als equipaments esportius, l’impuls de la Copa del Rei i l‘ajut de la Diputació està servint per a revertir aquesta situació i el poliesportiu de Llefià n’és el primer exemple”. L’alcalde ha afegit que, d’acord amb les entitats esportives, “estem treballant per, sense haver d’aturar l’activitat , acabar aquesta mateixa temporada les obres pendents que s’estan portant a terme als altres 5 poliesportius”.

Per la seva banda, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, s’ha mostrat molt satisfeta pel resultat de la inversió i ha afegit que: “hem de donar suport als municipis, no només en la posada en marxa de nous equipaments, sinó en el manteniment i en l’actualització dels que ja fa molts anys que funcionen”. En aquest sentit, ha remarcat que en les noves actuacions es tenen en compte criteris de sostenibilitat ambiental, de reducció del consum i d’altres millores no contemplades en els projectes inicials de fa molts anys d’aquests equipaments.

Han acompanyat l’alcalde i la presidenta de la Diputació, la quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González; i la regidora del Districte 4, Araceli Cruz, entre altres regidors i regidores.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 − one =

Notícia anterior

Mollerussa ofereix pràctiques en jardineria a 9 persones del Pla d’Urgell

Notícia següent

Movem Tortosa-PSC construirà tres llars d’infants a cost 0 per a les famílies

Notícies relacionades