Roben la tauleta a un nen amb discapacitat en una platja de Barcelona

Bruno, un nen amb pluridiscapacitat, ha estat l’última víctima d’un robatori a la platja de Barcelona. Concretament a la platja accessible de la Nova Icària i, segons fonts internes, el robatori es va dur a terme aquest dilluns. A Bruno li va desaparèixer la seva tauleta, que per la família és considerada una eina imprescindible pel dia a dia de Bruno.

La mare s’ha mobilitzat per les xarxes socials per tal de demanar ajuda per trobar la tauleta, en el cas que no hagi estat un robatori sinó que l’hagin perdut d’alguna manera pel lloc que ocupaven a la platja. Per les xarxes, s’ha donat informació sobre l’objecte: un iPad amb una funda molt acolorida de color lila.

“La tauleta és molt important per al meu fill perquè és com s’entreté, és part del seu món”, ha explicat la mare per les xarxes socials, on ha aconseguit un gran suport de la comunitat. “És indecent que passin aquestes coses“, ha comentat un usuari. Mentre molts han donat el primer pas de dir que podrien aportar el seu granet de sorra per a comprar-li un altre iPad a en Bruno.