Roben amb força la bossa a una anciana de 90 anys a L’Hospitalet

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una anciana de 90 anys i veïna de l’Hospitalet de Llobregat, va patir un robatori violent dimecres a la tarda a la via pública. Caminava sobre les set del vespre pel carrer de Pérez Galdós quan una parella que circulava en un ciclomotor li va robar amb violència la bossa que la dona portava a sobre.

La víctima no va tenir temps pràcticament ni de cridar per alertar la resta de persones. Ni de fer força per evitar-ho. La jove que anava de paquet a la moto va agafar la bossa i no li va importar enderrocar la dona, que va caure a terra. A la bossa la víctima portava tota la seva documentació personal, targetes bancàries, les claus de casa seva, el telèfon mòbil i una mica de diners en efectiu. Amb més impotència que dolor, no va voler que els Mossos d’Esquadra de seguretat ciutadana que la van atendre després d’una trucada d’un testimoni al 112 la traslladessin a un centre mèdic per comprovar que no s’havia donat un mal cop en caure a terra, segons La Vanguardia.

La unitat de recerca de l’Hospitalet s’ha fet càrrec del cas. Ahir ja treballaven amb imatges i testimonis, intentant trobar almenys la matrícula del vehicle. Aquest tipus de robatoris, especialment violents i que cerca víctimes vulnerables, s’havia eliminat dels carrers de l’Hospitalet. Els mossos van aconseguir aturar i enviar a la presó una parella que s’havia especialitzat en aquests robatoris. Ara, comprovar si aquesta parella ja està en llibertat és una altra de les primeres gestions que faran els investigadors.