Recuperen “ferit” el nen Jesús segrestat en un pessebre a Catalunya

  Els segrestadors van crear un compte de TikTok i van reclamar 10.000 € per tornar-lo "sa i estalvi"

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El nen Jesús del pessebre de Barberà del Vallès (Barcelona) ha estat retornat en bon estat a l’Ajuntament de la localitat després que el robessin la nit del 28 de desembre.

   

  En un comunicat aquest divendres, el consistori ha explicat que la figura no ha patit cap vandalització greu i que la netejaran per retornar-la al seu lloc corresponent.

   

  Els fets es van produir després que ‘El Periódico’ publiqués un reportatge en el qual s’explicava que la Policia Local de Barberà recollia cada nit aquesta figura per, precisament, evitar el seu robatori.

   

  Els dos presumptes lladres van crear un compte de TikTok i van pujar un vídeo en el qual apareixien amb el rostre cobert i la veu distorsionada al costat de la figura robada i, en un to humorístic, deien: “Aquesta nit el bebè no dorm en comissaria”.

   

  En el mateix vídeo també mostraven com van fugir de la zona en què es troba el pessebre municipal amb dos patinets elèctrics i demanaven un rescat de 10.000 euros.

   

  Després que el nen Jesús hagi estat retornat, el consistori ha agraït que “això hagi quedat en una broma” i que els veïns puguin tornar a gaudir del pessebre complet.