Dilluns, 15 de juliol de 2024
És notícia

PSC Terrassa es compromet a ampliar la xarxa local d’escoles bressol

Avatar photo

També volen garantir una formació professional connectada a la indústria terrassenca

Els socialistes de Terrassa defensen un model de ciutat amb més oportunitats i més justa, amb una societat més cohesionada. “Parlar de cohesió intergeneracional és parlar de gent gran i educació” ha assegurat l’actual regidor i número vuit de la llista del PSC, Carlos Lázaro en una roda de premsa amb el segon de la llista, Adrián Sánchez.

“Des del PSC entenem l’educació com una veritable prioritat de ciutat” ha expressat Lázaro. Ha posat d’exemple les àmplies mesures que el Govern d’Espanya ha aprovat en matèria d’educació, com la llei d’educació LOMLOE; una nova llei de formació professional; i la partida de 2.500 M € per a beques; un màxim històric que garanteix la igualtat d’oportunitats.

Les propostes d’educació que fan els socialistes a Terrassa són impulsar un Centre de Segones Oportunitats en col·laboració amb la Generalitat i el Consell de l’FP per tot l’alumnat que ha abandonat els estudis i garantir una oferta en formació professional connectada amb les necessitats del teixit productiu. A més, els socialistes també proposen ampliar la xarxa d’escoles bressol, així com altres serveis integrals d’infància.

 

El PSC també ha presentat les seves propostes pel que fa a l’envelliment. “Els socialistes estem convençuts que qui més ha fet per la gent gran de Terrassa ha estat el govern socialista de Pedro Sánchez amb la pujada de pensions i l’impuls al Sistema per l’Autonomia i l’Atenció a la Dependència” ha explicat Adrián Sánchez.

En matèria de gent gran, els socialistes suggereixen construir 100 habitatges dotacionals destinats a gent gran a Sant Pere Nord; intensificar les actuacions de millora de l’accessibilitat tant en l’espai públic com als domicilis amb subvencions per substituir banyeres per plats de dutxa; millorar les rutes de les línies de bus per facilitar l‘accés als centres de salut; i apropar les administracions als districtes, sobretot les Oficines de Gent Gran.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

20 − five =

Notícia anterior

Sant Cugat obre les sol·licituds per les subvencions a les activitats d’estiu

Notícia següent

El Festival ‘Racons de Mar’ torna al Port de Tarragona el 17 i 18 de juny

Notícies relacionades