Parets dona el tret de sortida a la nova temporada de Parets amb Flors

L’edició comença el 20 de febrer i estrena un projecte que finalitzarà per la Diada de Sant Jordi

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La iniciativa Parets amb flors reprendrà l’activitat el 20 de febrer, amb una periodicitat de tots els dilluns de 10 a 12 h i amb un projecte que culminarà en la diada de Sant Jordi. Parets amb flors es va posar en marxa el juny del 2019 i des d’aleshores està situat a l’espai situat entre els carrers de Montserrat Roig i Mercè Rodoreda, prop del parc del Sot d’en Barriques.

El projecte Parets amb flors és una iniciativa del consistori de caràcter social i mediambiental, que té per objectiu utilitzar la jardineria i la passió per les plantes per la transformació dels carrers i espais verds del municipi, on els protagonistes són els veïns i veïnes de Parets.

 

L’Escola de la Natura ho organitza de forma oberta al públic i qualsevol persona interessada a formar part del projecte Parets amb flors ha de posar-se en contacte amb l’Escola de la Natura al telèfon 93 562 17 94 o bé escriure un correu electrònic a escola.natura@parets.cat.

Consulta el cartell de l’inici de la nova temporada de Parets amb flors al portal web de l’Ajuntament de Parets del Vallès.