fbpx

Parets acull l’Assemblea General del Sindicat de Comandaments de les Policies Locals de Catalunya

Avatar photo

Parets del Vallès ha acollit avui, 1 de desembre, l’Assemblea General del Sindicat de Comandaments de les Policies Locals de Catalunya (SICPOL), a la Sala Basart Cooperativa, on la candidatura de Manuel Ruiz, Inspector en Cap de la Policia Local de Caldes, ha estat la guanyadora.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc de la Torre, per part de l’Ajuntament de Parets. També hi ha assistit el president del SICPOL i superintendent de la Guàrdia Urbana de Badalona, Conrado Fernàndez; el portaveu del SICPOL i Intendent de la Guàrdia Urbana de Badalona, Valentin Anadón; el candidat a la Secretaria General del SICPOL i Inspector en Cap de la Policia Local de Caldes, Manuel Ruiz; i l’Inspector en Cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha destacat que “sempre és important que en temes de seguretat es tingui en compte Parets del Vallès, també per celebrar actes com és el cas del congrés per l’elecció de la comissió executiva del Sindicat de Comandaments de les Policies Locals de Catalunya. També volem agrair al nostre inspector en Cap que faciliti trobades com aquesta i reivindicar la tasca que fan els cossos de seguretat de la Policia Local”.

El president del SICPOL, Conrado Fernàndez, ha apuntat “avui celebrem el congrés del Sindicat de Comandaments de les Policies Locals de Catalunya per renovar la junta. Hem escollit Parets del Vallès perquè sempre hem tingut una bona acollida per part de l’Ajuntament i perquè ens sentim a Parets com si estiguéssim a casa nostra”.

El portaveu del SICPOL i Intendent de la Guàrdia Urbana de Badalona, Valentin Anadón, ha assenyalat que “amb l’assemblea d’avui decidim quina és la nova junta directiva i comencem un projecte molt engrescador pel nostre sector professional. Ho fem a Parets per l’amabilitat de l’Ajuntament i l’alcaldia, perquè tenim membres del nostre sindicat al municipi i perquè sempre ens agrada i tracten molt bé a Parets”.

El candidat a la Secretaria General del SICPOL i Inspector en Cap de la Policia Local de Caldes, Manuel Ruiz, ha ressaltat que “volem posicionar les policies petites i mitjanes a l’escenari de les taules de debat on es defineixen els models i polítiques de seguretat que han de venir. També volem aprofitar per posar en valor a la tasca diària que fan els cossos de seguretat de les Policies Locals”.

Durant l’acte, s’ha constituït la mesa de l’assemblea i s’han presentat les candidatures a la junta directiva i la comissió executiva de SICPOL. Hi ha hagut un parlament per part del president sortint, Conrado Fernàndez, i del tresorer, Manuel Ruiz, exposant l’estat de comptes. Més tard, s’ha fet la presentació del projecte sindical 2023-2027 per part dels candidats a la presidència, en aquest cas, l’única candidatura ha estat la de Manuel Ruiz, Inspector en Cap de la Policia Local de Caldes.

L’assemblea ha continuat amb la votació per part dels assistents i l’escrutini. Finalment, el resultat de les votacions ha donat com a guanyador a Manuel Ruiz, Inspector en Cap de la Policia Local de Caldes.

La cloenda s’ha dut a terme per part del Director de coordinació de Policies Locals, Marc Costa.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Manresa promou la defensa dels drets humans

Notícia següent

Cambrils participa a la primera Trobada d’Espais d’Atenció Ciutadana

Notícies relacionades