Mollet obre les inscripcions de les Activitats, Cursos i Tallers 2022-23

  Les inscripcions a activitats dels centres cívics, culturals i de dona durant el segon quadrimestre del 2022 s'obriran l'1 de febrer

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’Ajuntament de Mollet del Vallès, amb la col·laboració de diverses entitats ciutadanes, obre les inscripcions del segon quadrimestre de la programació de les Activitats, Cursos i Tallers dels centres cívics, culturals i de dona de Mollet del Vallès.

   

  La programació és molt extensa i completa, inclou diferents tipus de disciplines, interessos i habilitats i hi ha activitats específiques per a públics diversos. Aquest segon quadrimestre s’iniciarà el 13 de febrer i finalitzarà el 12 de juny.

   

  Totes les novetats es poden consultar a l’apartat del web municipal.

   

  Inscripcions

  Les inscripcions es poden fer a partir de l’1 de febrer als mateixos centres o per internet al web https://civic.enginydigital.cat/Mollet/.

   

  En el cas que les persones interessades tinguin dificultats per inscriure’s, es poden assessorar trucant per telèfon als centres cívics, culturals o de dona on vulguin fer els cursos.

   

  Centres

  Centre Cívic l’Era, Centre Cívic de Can Borrell, Centre Cívic de Can Pantiquet, Centre Cultural La Marineta, Cird Joana Barcala i Biblioteca Can Mulà – Jordi Solé Tura.

   

  Biblioteca

  Les inscripcions es faran a la mateixa Biblioteca la setmana anterior a l’activitat.