Els Reis ja saben quins nens de l’Hospitalet sortiran amb la Cavalcada

L’Ajuntament es posarà en contacte amb les famílies dels infants seleccionats

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Avui, a les dependències del Servei de Cultura de l’Hospitalet de Llobregat, s’ha efectuat el sorteig per escollir els noms dels infants que pujaran a la carrossa dels regals i caramels i acompanyaran els Reis Mags. Enguany s’han rebut 260 peticions i han quedat fora 38 sol·licituds que no complien les condicions requerides a les bases. Finalment, en el sorteig han participat 222 infants (147 nenes i 75 nens).

 

La celebració d’aquest acte era oberta a les famílies que volguessin assistir-hi. Un cop ordenats els cognoms dels participants per ordre alfabètic, la dinàmica del sorteig ha consistit a triar a l’atzar els cognoms d’un nen o una nena; a partir d’aquests cognoms, i per ordre alfabètic, s’han seleccionat els noms següents fins a completar el nombre total de places.

 

L’Ajuntament de l’Hospitalet es posarà en contacte amb les famílies dels infants seleccionats per comunicar el resultat del sorteig i preparar la Cavalcada.

 

La rebuda als Reis d’Orient tindrà lloc a les 17 hores a la plaça de Francesc Macià, a Santa Eulàlia, on pujaran a les carrosses. La Cavalcada sortirà a les 17.30 hores de la plaça de l’Escorsa i seguirà pels carrers de Santa Eulàlia, d’Enric Prat de la Riba i Major, per arribar a la plaça de l’Ajuntament a les 19.30 hores, aproximadament.