Un nen es perd en una platja de Barcelona amb la torre de salvament tancada

La torre no està en funcionament per manca de pressupost.

Un nen, d’uns cinc anys, s’ha perdut aquest dissabte al matí a la platja de Llevant de Barcelona, ​​amb la torre de salvament tancada, malgrat l’onada de calor africana que registra la ciutat aquest cap de setmana i que coneix des de fa força dies.

Els fets han tingut lloc cap a les 12.30 hores. Testimonis del succés han expressat el seu malestar a Metrópoli perquè un dels punts dels socorristes estava tancat i se n’ha hagut d’anar a un altre, més llunyà, per poder avisar que un menor s’havia extraviat.

El nen ha estat localitzat poc després per una persona, que l’ha lliurat a un dels empleats de la zona, apunten fonts municipals. Segons l’Ajuntament no ha calgut activar el servei de megafonia.

Tot i l’onada de calor, el consistori argumenta que encara s’està en temporada mitjana de platges i no tots els serveis del litoral funcionen al 100 per 100. Un socorrista, tot i això, ha explicat al testimoni que ha parlat amb aquest mitjà que la torre no està en funcionament per manca de pressupost.

La temporada alta arrancarà la setmana que ve. El dissabte 28, totes les torres estaran obertes, igual que la resta de serveis que s’activen cada estiu, recalquen.