Diumenge, 23 de juny de 2024
És notícia

Mollet del Vallès renova i amplia la plaça del carrer Ramon Turró

Avatar photo

L'actuació està centrada a potenciar aquest espai  com a zona d’estada agradable, amb ombra i incorporant zones enjardinades

Comencen les obres d’arranjament i millora de la plaça situada entre els carrers Onze de Setembre i Ramon Turró de Mollet del Vallès. El projecte comportarà l’ampliació de la plaça incorporant un tram del carrer Ramon Turró.

 

Al marge de l’arranjament i ampliació de la plaça, l’actuació està centrada a potenciar aquest espai  com a zona d’estada agradable, amb ombra i incorporant zones enjardinades. Les obres han començat aquest dilluns i està previst que durin uns 5 mesos aproximadament.

 

L’objectiu és convertir un lloc de pas en un espai amable amb la incorporació de parterres enjardinats que delimitaran els espais de pas de vianants, incorporar nou arbrat, per crear zones d’ombra, combinat amb plantes arbustives creant nous espais d’estada i instal·lar nous fanals de tecnologia LED, més neta, ecològica i econòmica.

 

També es preveu una actuació en l’encreuament del carrer Onze de Setembre amb el carrer Terol consistent en la minimització del pendent que hi ha en aquest punt de la vorera, reduint  l’ample de vial i ampliant la vorera i també col·locant nou arbrat.

 

Les obres s’emmarquen en un seguit d’actuacions dirigides a fer de Mollet una  ciutat saludable, amable i sostenible, facilitant i potenciant la mobilitat a peu.

 

Afectacions

Al carrer Ramon Turrò, des del carrer Onze de Setembre fins al carrer Gimbernat, només es permetrà la circulació per l’entrada i sortida dels aparcaments de la zona.

 

Puntualment, és possible que en algun moment de l’obra s’hagi de tallar el trànsit d’Onze de Setembre o l’accés a algun dels aparcaments.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Festival Zero porta els espectacles ‘Spiralis’ i ‘La metamorfosis de Gregor’ a Sant Joan Despí

Notícia següent

Curs de formació gratuïta de la Diputació en la conservació de boscos

Notícies relacionades