Mollet lliura els premis del 28è Concurs de Fotografia Sant Vicenç 2023

Un cop fet públic el veredicte, les fotografies estaran exposades al Centre Cultural La Marineta fins el 31 de gener

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El jurat del 28è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2023 ha fet públic el veredicte d’aquesta edició en la qual s’han presentat 206 fotografies d’autors i autores de Mollet del Vallès i d’arreu de l’Estat. Un cop fet públic el veredicte, les fotografies estaran exposades al Centre Cultural La Marineta fins al 31 de gener.

Com és tradicional, l’acte també ha servit per donar el tret de sortida de la Festa Major d’Hivern.

 

Categories/Premis

·         Tema Mollet (60 fotos presentades) 

1er Premi José Reyes Belzunce “Nuevos espacios”

2n Premi  Salvador Rovirosa Olivé “Encreuament”

3r Premi  Sergio López Conde “La caricia del viento”

·         Tema Lliure (116 fotos presentades)

José Miguel Romero Barco  “En fila”

·         Tema Joan Abelló (33 fotos presentades)

Màrius Gómez Jiménez  “L’esperit d’en Joan Abelló 3”

 

Per la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, “és un orgull constatar que una de les iniciatives culturals més importants de la nostra ciutat segueix creixent després de 28 anys” afegint que “ aquesta, sens dubte, ha estat una edició especial pel fet de coincidir amb el centenari del naixement de Joan Abelló”. Pérez també ha volgut “animar a la ciutadania a visitar l’exposició de la Marineta que estarà oberta al públic fins a finals de mes”.

En aquesta edició s’han presentat 206 fotografies de 48 autors i autores provinents de 26 localitats diferents d’arreu de l’Estat: Mollet 23, Barcelona i província 8, i Girona, Reus, Santa Cruz de Tenerife, Oviedo, Vizcaya,  Guipúscoa, València, Jaén, Madrid, La Rioja, Cádiz i Pontevedra.

L’exposició es pot visitar al Centre Cultural La Marineta fins el 31 de gener en horari de dilluns a divendres, de 15.15 h a 21.30 h i dissabtes de 10 h a 14 h i de 16.30 h a 20.30 h