Dissabte, 13 d'abril de 2024
És notícia

Mollet incorpora 4 nous vehicles per millorar la neteja viària

Avatar photo
Les noves màquines són: dues escombradores, un camió cuba i una hidronetejadora

Es tracta de vehicles de darrera generació que són més eficaços, eficients i sostenibles. Les noves màquines permeten intensificar la neteja viària a tots els espais públics de la ciutat amb més aigua, tots els vehicles utilitzen aigua freàtica clorada, i una reducció del soroll i del consum de combustible. Amb la incorporació de

Més neteja amb aigua a la via pública, nova maquinària i un increment de la plantilla eren algunes de les principals millores del nou contracte de neteja.

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha recordat que “una de les nostres prioritats és la cura del nostre espai públic. Volem un espai públic més net i aquests nous vehicles d’última generació permetran incrementar la neteja i fer-ho amb aigua freàtica calenta a pressió”. L’alcaldessa ha recordat la importància del civisme i de la responsabilitat que té la ciutadania per aconseguir un municipi net i cuidat.

Les característiques dels nous vehicles són els següents:

Hidronetejadora: És un vehicle especialitzat en la neteja amb aigua a pressió, de carrers amb voreres amples i àrees de contenidors que desincrusta els residus i la brutícia del paviment. Té un alt rendiment en metres netejats i una intensitat de neteja molt elevada. Aquest nou vehicle suposa una millora molt important en la neteja dels carrers de la ciutat i complementa l’escombrat mecànic o mixt dels carrers.

Camió cuba: Aquest vehicle serveix per netejar els carrers amb aigua a pressió. Disposa de sortides d’aigua a la part frontal del vehicle que serveixen per netejar la calçada i la pressió de l’aigua permet netejar els residus i la brutícia dels carrers. A més té una mànega a pressió per netejar manualment que serveix per arribar a zones de difícil accés.

Escombradora amb descàrrega en alçada. Aquesta màquina s’utilitza per escombrar els carrers i generalment es fa servir en equips mixtes. Disposa de perxes d’aigua a pressió per arribar a zones de difícil accés. Aquesta escombradora aboca directament els residus al contenidor o camions de recollida.

Escombradora d’aspiració elèctrica. Aquest vehicle serveix per escombrar carrers, però al ser més petita, s’utilitza per a voreres o per a calçades sense cotxes estacionats. És la primera escombradora del servei 100% elèctrica. D’aquesta manera es redueixen les emissions de gasos, el soroll del vehicle, els costos de manteniment i de consums.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un home és enxampat a l’Horta de Lleida després de robar un cotxe

Notícia següent

Fèlix Larrosa mostra el seu enuig amb l’acte vandàlic al cementiri: “Com els enganxa jo…”

Notícies relacionades