Molins de Rei dona el tret de sortida a la 172ª Fira de la Candelera

  Es preveu que l’assistència de visitants superi les 250.000 persones d'aquí al diumenge

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La 172ª Fira de la Candelera de Molins de Rei ha començat a caminar i amb unes perspectives excel·lents. La bona previsió meteorològica, la nova distribució d’espais i les ganes de recuperar la total normalitat després de dos anys de moltes limitacions fan que aquesta edició es plantegi com una de les més vibrants dels darrers anys

   

  El recinte firal de Molins de Rei s’ha obert aquesta tarda amb prop de 700 expositors repartits en 5 espais firals diferenciats: natura, empresa, gastronomia, cultura i ciutat. Tots aquests espais estan ubicats en entorns urbans al centre de Molins de Rei, oferint als visitants la possibilitat de conèixer la vila, les seves entitats i els seus comerços.

   

  Com ja és habitual, la inauguració ha consistit en una visita de les autoritats a tots els espais firals encapçalada per la vicepresidenta segona del Parlament, Assumpta Escarp, l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, i el primer tinent d’alcalde i regidor de Fira, Ramon Sànchez. El recorregut ha acabat a la zona on se celebra la 32a Fira de Vins, la més antiga de Catalunya.

   

  Abans de començar el passeig inaugural, Assumpta Escarp, ha volgut destacar “la combinació entre el respecte per la tradició i la mirada de futur que té la Fira de la Candelera” i posant en relleu els vincles que ha establert la Fira amb el Parc Agrari del Baix Llobregat i el Parc de Collserola. També ha animat a la gent de Molins a “que ajudi a explicar la Fira a tots milers i milers de visitants que acolliran”.

   

  Per la seva banda, el regidor de Fira, Ramon Sánchez, ha explicat que “aquesta és la Candelera del retrobament, de l’impuls econòmic i de la sostenibilitat”. Sànchez també ha  promocionat el conte El tresor de la Candelera de Mònica Usart i Roser Calafell “que servirà perquè tots els nens i nenes del país puguin anar a dormir pensant en la nostra Fira i en la il·lusió que ens fa a tots, grans i petits”.

   

  Finalment, l’alcalde, Xavi Paz, ha posat en valor “els projectes de recuperació del patrimoni” que està impulsant Molins de Rei com són l’edifici del Molí i el Palau de Requesens; ha destacat que “aquests grans projectes han de servir per projectar la vila generant noves oportunitats i posicionant Molins de Rei com a vila que fa grans aportacions preservant i difonent la història del país”.

   

  La Fira estarà activa fins al diumenge 5 de febrer a les 21 hores. Es preveu que l’assistència de visitants superi les 250.000 persones.