Molins de Rei cedeix a l’entitat MIB un espai de l’antic Cargol

El trasllat al nou local permetrà a l’equip de l’Esplai treballar en millors condicions, rebre i atendre els infants, adolescents i les seves famílies en un espai més adequat

Per segona vegada aquest any, l’Ajuntament de Molins de Rei ha lliurat l’atorgament de la llicència d’ocupació del local de l’antic Cargol a una entitat. A partir d’ara, els monitors i monitores del MIB compartiran un espai amb el Servei de Trencaclosques i el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP).

A diferència de l’antiga seu –una petita sala de l’AVV del Canal-, aquest nou espai els permetrà fer un canvi de models de treball amb els infants i tenir una seu estable i adequada on poder rebre els infants i les seves famílies.

Tal com explica la regidora d’Infància i Famílies, Carme Madorell, “abans el MIB estava ubicat en una petita sala de l’AVV del Canal, on tenien limitada la seva activitat. Ara podem dir que, amb aquesta cessió, resolem un deute històric amb l’Espai MIB, que, amb 40 anys d’història, és un referent d’oci i lleure per a tots els infants del barri del Canal i de la vila”.

Durant l’acte de cessió, Xavi Paz, l’alcalde de Molins de Rei, ha recordat que “tal com anunciàvem en el nostre programa electoral de 2019, tenim un compromís amb les entitats molinenques. I ho estem complint. Tenim l’obligació de posar-ho fàcil, donar suport i eines, perquè els joves puguin seguir gaudint i nodrint-se d’entitats tan estimades com és l’Esplai MIB”.