Una disputa per droga acaba en tiroteig en un bar del Maresme

L'incident no ha deixat cap ferit

Tiroteig per una revenja per droga en un local de Mataró. Segons avança ‘ElCaso’, aquest dimecres al migdia un grup de persones va entrar a un establiment del barri de Cerdanyola de la capital del Maresme i van fer ús de les armes de foc. La Policia Local no va trigar a arribar al lloc dels fets després de l’avís dels veïns, que van sentir els trets i els crits de l’interior del bar.

Tal com detalla el citat mitjà, el cos municipal de seguretat va trobar tres homes, de nacionalitat marroquina, que van indicar que s’havien barallat amb tres més que havien entrat. De fet, van dir que els coneixien, però no van facilitar més dades a la policia. Els Mossos d’Esquadra es van encarregar del cas i en un parc proper a l’establiment van trobar una arma possiblement relacionada amb l’incident.

Ara, estan investigant si es tracta d’una arma de foc real o de fogueig i si està relacionada amb els fets explicats. Afortunadament, el tiroteig no va causar ferits i segons la policia l’enfrontament es va originar per una disputa de drogues entre les dues bandes.