La Pista municipal de Cerdanyola passa a portar el nom de Remigio Herrero

El Camp Municipal de Futbol de Cirera també ha canviat el seu nom per acord del Ple de desembre i ara es diu Camp Municipal de Futbol Antonio Jiménez

El Ple va aprovar ahir el canvi de nom de la Pista municipal de Cerdanyola pel de Pista municipal Remigio Herrero, qui va ser regidor de l’Ajuntament pel PSC de 1983 a 2003. Herrero, mestre de professió, va estar molt vinculat tant a l’àmbit de l’ensenyament com al de l’esport a la ciutat. Va morir al febrer de 2020.

El Consell Territorial de Cerdanyola va fer la petició del canvi de nom de l’equipament, i la va traslladar també al Consell Municipal d’Esports perquè finalment fos elevada al Ple.

Homenatge a Antonio Jiménez

Un altre equipament municipal que ha canviat la seva denominació és el Camp Municipal de Futbol de Cirera, que ara es diu Camp Municipal de Futbol Antonio Jiménez en record de l’activista i referent esportiu del futbol mataroní, mort el passat setembre. El canvi de nom es va acordar al Ple de desembre a petició de la Unió Deportiva Cirera i l’Associació de Veïns de Cirera.

Precisament, el diumenge 6 de febrer tindrà lloc un acte d’homenatge a Antonio Jiménez amb motiu del canvi de nom de l’equipament. Es descobrirà la placa amb la nova denominació del camp i l’acte inclourà també el partit corresponent a la 16a jornada de la Lliga Catalana de Futbol de Segona Divisió entre UD Cirera i UD Taradell. A l’acte assistiran l’alcalde, David Bote, i regidors municipals, el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, i familiars d’Antonio Jiménez.