Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Mataró presenta a Madrid els treballs que fan per lluitar contra les desigualtats

Avatar photo

En el marc estratègic Mataró vol ser un referent en el desenvolupament de sistemes assistencials i poder donar solucions, serveis i productes en relació a l’economia de les cures

El Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 va presentar ahir, 18 de gener, l’Informe de progrés 2022 de l’Estratègia de Desenvolupament Sostenible 2030 amb una jornada que portava com a títol “El futuro se decide ahora: desafíos para España para el 2030”. En la jornada van participar representants de diferents ciutats i comunitats autònomes per posar en comú i en valor les diferents actuacions que es porten a terme per evitar les desigualtats socials i treballar en la igualtat d’oportunitats.

La regidora de Benestar Social, Laura Seijo Elvira, va participar en la jornada compartint amb els altres ponents alguns dels projectes que es porten a terme a Mataró. En primer lloc, va explicar el procés de transformació del servei municipal de Benestar Social que, sota el nom de “Papallona”, posa l’accent en la intervenció comunitària i la integració sociosanitària. També es va explicar el projecte del CareCityLab, un equipament que s’està construint i que serà la seu de Mataró Ciutat Cuidora. El nou equipament serà el nou centre de recerca i innovació en l’àmbit sociosanitari de Mataró amb la participació del TecnoCampus, el Consorci Sanitari del Maresme, la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena i la Fundació el Maresme.

En el marc estratègic Mataró vol ser un referent en el desenvolupament de sistemes assistencials i poder donar solucions, serveis i productes en relació a l’economia de les cures. En aquesta línia han sorgit actuacions a desenvolupar que es recullen en el Pla d’Acció de l’Agenda Urbana 2030 de Mataró en l’àmbit de la ciutat inclusiva, la ciutat cuidadora que vetlla perquè la seva ciutadania pugui desenvolupar-se en un context marcat per la postpandèmia de la Covid-19 i la crisi econòmica derivada, entre d’altres, per la guerra a Ucraïna.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eighteen − four =

Notícia anterior

Terrassa instal·la 26 plaques fotovoltaiques d’autoconsum compartit

Notícia següent

Els Mossos d’Esquadra carreguen contra manifestants independentistes

Notícies relacionades