Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

Llums de colors a tots els barris per celebrar l’inici de la campanya de Nadal a Sant Joan Despí

Avatar photo

Els carrers de Sant Joan Despí ja s’han omplert dels llums de colors i dels grans elements decoratius que fins a principi de gener portaran la màgia del Nadal a tota la ciutat. L’encesa de la il·luminació nadalenca dona pas a la campanya per incentivar les compres al comerç de la ciutat i a les activitats festives del Nadal.

El dijous 23 de novembre s’han celebrat dues grans festes als eixos comercials de les Planes i del Centre per encendre els llums de Nadal. Un espectacle d’animació infantil ha precedit a l’encesa dels llums, que ha anat a càrrec d’infants de la ciutat i de l’alcaldessa, Belén García.

En total, s’han instal·lat 305 elements decoratius repartits en més d’una vintena de carrers i places de tots els barris i s’han col·locat llums en uns 180 arbres. A més, passejant per la ciutat podem trobar sis grans arbres de Nadal i cinc elements decoratius de grans dimensions il·luminats. Com a novetat, aquest any la façana de Can Negre també compta amb una il·luminació especial per celebrar les festes. Totes aquestes instal·lacions són de baix consum per tal d’estalviar energia i contribuir a la sostenibilitat.

Inici de la campanya comercial

El Nadal és una de les èpoques més importants per al comerç local donat que és un moment d’elevat consum per les diferents celebracions i regals. Per tal d’incentivar les compres al comerç de la ciutat, l‘Ajuntament ha llençat la campanya Fem comerç, fem Nadal a través de suports als carrers i missatges a les xarxes socials.

Una de les iniciatives d’aquesta campanya serà el sorteig de 100 targetes moneder carregades amb 50 euros que es podran gastar als establiments de la ciutat. Pròximament es donarà a conèixer com participar-hi.

A banda, l’Ajuntament organitzarà accions de dinamització dels eixos comercials mitjançant activitats musicals i itinerants. El mercats municipals també se sumen a la campanya i incentivaran les compres a les seves parades amb el sorteig de vals de compra durant el mes de desembre.

Finalment, l’associació de comerciants Activa Despí també prepara una campanya de promoció amb el sorteig d’un regal entre les persones que comprin als establiments associats.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

17 − 2 =

Notícia anterior

Les platges de Barcelona minven fins a 40 metres pels temporals

Notícia següent

L’Església Parroquial del Vendrell acull l’estrena mundial de la Missa de Glòria de Pau Casals

Notícies relacionades