L’Hospitalet posa en marxa un nou pla d’ocupació per a 18 persones

Rebran formació i faran tasques de manteniment d’edificis municipals i d’instal·lacions a l’espai públic

Durant els propers mesos, 18 persones treballaran en tasques de manteniment d’edificis municipals i d’instal·lacions a l’espai públic, en el marc del programa  metropolità de dinamització del mercat del treball de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) “L’H, compromís amb les persones”. L’alcaldessa, Núria Marín, i la regidora d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez, els han donat avui la benvinguda en el Saló de Plens de l’Ajuntament. 

Aquest pla d’ocupació que està finançat per l’Ajuntament, l’AMB i el Pacte Local per l’Ocupació té com a objectiu promoure l’ocupació i millorar les competències de les persones aturades i de les que tenen més dificultat per accedir al mercat laboral. Aquesta iniciativa s’emmarca en les actuacions que la corporació local posa en marxa per afrontar de manera integral aspectes ocupacionals, socials, formatius i econòmics. 

Les persones han estat contractades per un període de vuit mesos per realitzar tasques de manteniment d’edificis municipals i d’instal·lacions a l’espai públic, en les especialitats de peons de pintura, electricitat, fusteria, paletes i soldadura. 

L’alcaldessa, Núria Marín, els ha donat la benvinguda i els ha desitjat que “aprofitin aquesta oportunitat per millorar les seves competències per poder accedir en un futur a un lloc de treball normalitzat. Des de les institucions volem ser al costat de les persones que pitjor ho esteu passant  i ajudar-vos a inserir-vos en el mercat laboral, oferint formació i experiència laboral”, ha afegit.  

Aquest programa forma part de les accions definides al Pacte de ciutat que l’Ajuntament duu a terme per generar oportunitats d’ocupació de qualitat i per reforçar les àrees de gestió municipals amb mesures específiques per als col·lectius més afectats per la crisi sanitària.