L’Hospitalet engega una nova convocatòria d’Art en femení

La Regidoria de Joventut convida, un any més, estudiants d’institut, artistes i col·lectius de la ciutat a participar en aquesta exposició d’obres d’art amb perspectiva de gènere

Un any més, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que es commemora  el 8 de març, la Regidoria de Joventut organitza l’exposició col·lectiva Art en femení, oberta a la participació de joves artistes, col·lectius i l’alumnat dels instituts de la ciutat. Pel que fa a la participació d’artistes individuals, es prioritzarà la participació de dones. Les obres seleccionades es mostraran a l’exposició Art en femení, que es farà a l’Auditori Barradas del 8 al 21 de març. 

L’objectiu d’aquesta exposició és oferir un espai de difusió i promoció de l’art amb perspectiva de gènere i facilitar l’accés del jovent al món de l’art i el disseny. Les obres han de tractar temes relacionats amb la dona, en el seu sentit més ampli i integral. 

Aquesta edició, la número 21, compta amb la col·laboració de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet i de l’Associació Feminista Bruixes, que actua com a comissària de l’exposició i que coordina la iniciativa juntament amb l’artista local Aitana Giráldez. 

Els interessats a participar han d’enviar un correu electrònic a l’adreça artenfemeni@bruixes.cat amb una imatge de l’obra i les dades que figuren a les bases de la convocatòria. El termini finalitza el 14 de febrer.

Un cop acabat el procés de selecció, l’organització informarà les persones interessades sobre la data de lliurament de les obres elegides que formaran part de l’exposició. La disponibilitat de l’espai a la sala d’exposicions de l’Auditori Barradas limitarà el nombre i la tipologia d’obres que s’hi poden exposar.

A diferencia d’altres anys, a causa de la situació sanitària, en aquesta edició no es farà acte inaugural. L’exposició es podrà visitar respectant les mesures i condicions establertes per l’Auditori Barradas.