L’home sense sostre ferit de bala, en estat crític a l’UCI

L’agent de la policia que va disparar segueix en actiu, però se li ha retirat l’arma de foc

Tot i que ahir dissabte s’apuntava que l’home sense llar ferit per ferida de bala en mans d’un agent de la Guàrdia Urbana es trobava greu, però estable a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, el migdia d’aquest dilluns el conseller d’Interior Miquel Sàmper ha informat que la ferida que el sense sostre té a l’abdomen s’ha complicat i que ara els serveis mèdics temen per la vida de l’ingressat a l’UCI.

Els fets van ocórrer dissabte al vespre al voltant de les set de la tarda prop del número 44 de passeig de Sant Joan i tot i que en un principi es va especular sobre la possibilitat que la persona sense sostre hagués atacat als policies, alguns vídeos demostren que no es va produir pràcticament violència.

Actualment el policia que va disparar contra l’home sense sostre segueix en actiu, però sense tasques operatives i se li ha retirat l’arma de foc. El cas està sent investigat pels Mossos d’Esquadra per tal d’evitar un conflicte d’interessos, ja que l’agent que va prémer el gatell va ser del cos de la Guàrdia Urbana.