Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

L’Escola Illa de Sabadell obre demà oficialment el curs 23-24

Avatar photo

L’Escola Illa obrirà oficialment demà dijous, 19 d’octubre, el curs 23-24. Serà  a les 11.30h, a l’auditori del Vapor Llonch, amb una lliçó inaugural a càrrec del  dissenyador Climent Canal. Enguany 136 alumnes estudiaran un cicle  formatiu al centre municipal per esdevenir professionals de la il·lustració, del  disseny gràfic i del disseny de moda.  

Climent Canal és exalumne de l’Illa i fundador de Clim Studio, un estudi d’animació i disseny gràfic que ha treballat per a marques tan reconegudes  com Samsung, Amazon, Logitech o Facebook. 

A més dels estudis reglats, l’Escola ofereix els cursos d’Illa Oberta Tallers d’Art, que posa a l’abast una oferta àmplia i diversa al voltant de les pràctiques  artístiques per tal que l’alumnat pugui fer un aprenentatge continu i progressiu,  però que, al mateix temps, sigui lliure i obert a les seves inquietuds particulars.  L’oferta està formada, entre altres, per tallers de dibuix, color, ceràmica,  fotografia, gravat, còmic, vitrall o moda. Els nous tallers s’inicien a l’octubre i  finalitzen al juny, en horaris compresos entre les 17:30 i les 21:30 h de dilluns  a dijous. Encara està obert el període de matriculació per alguns cursos. 

Espai de diversitat 

“De tots colors” és el lema d’aquest curs que pretén identificar l’Escola Illa com  un espai de diversitat, que doni visibilitat a la complexitat cromàtica –física i  simbòlica- que caracteritza la societat i que és la garantia d’èxit de l’escola i la  seva comunitat. És precisament la clau per al progrés social tenir assimilada  aquesta capacitat d’inclusió, de poder acollir la més gran diversitat de colors  possible; de l’alumnat, professorat i famílies; de tenir més recursos per a la  millora, el canvi i la innovació. 

Col·laboració amb l’àmbit professional 

L’Escola Illa també vol continuar aquest any mantenint i consolidant les  col·laboracions que en l’àmbit professional ha establert amb diferents entitats,  institucions públiques i privades, i empreses. L’objectiu és que l’alumnat  mantingui constantment una vinculació directa amb la realitat professional i  artística, entitats, institucions, esdeveniments i empreses que any rere any van en augment i que, de vegades, deriva en un contracte laboral o en nous  professionals autònom.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

20 + 18 =

Notícia anterior

Prop d’un centenar de persones participen en: “Les 3C de l’acompanyament: Caminem, Compartim i Construïm AMB les famílies”

Notícia següent

Un assaig de l’IRTA explora diverses estratègies de gestió dels fruiters en situacions de sequera extrema

Notícies relacionades