Les parades de fruita i verdura del mercat de Granollers recuperen la seva ubicació habitual

El dijous passat ja van retornar la totalitat de les parades, que es xifren en 370

Imatge d'un paradista del mercat de Granollers. Foto CEDIDA
El mercat del dijous 2 de juliol ja tindrà les parades d’alimentació en les mateixes ubicacions on eren abans de la pandèmia de la Covid. Així, les podrem trobar a sota de la Porxada, al carrer de Sant Josep i Sant Jaume, a la plaça Maluquer i Salvador i a la plaça Perpinyà. Així ho ha acordat l’Ajuntament amb les associacions de marxants.
Recordem que en el mercat de dijous passat ja van retornar la totalitat de les parades, 370, en la majoria dels casos, ocupant el mateix espai que tenien. Ara, amb el retorn de les 71 parades d’alimentació el mercat es recuperen totes les ubicacions. Només es mantindran en llocs provisionals les parades del carrer de Santa Esperança que ara són al carrer Marià Maspons i algunes que eren en punts de carrers estrets, on no era possible mantenir la distància social.
Les normes higièniques i de seguretat es continuen mantenint tant per a paradistes com per a clientes i clients. Cal dur mascareta i mantenir la distància d’1,5 m. Es pot triar el producte sempre que es facin servir guants d’un sol ús.