Les Festes del Mar de Castelldefels tornen amb aforaments reduïts

Un renovat Desembarcament Pirata amb interpretació i cant en directe, que va exhaurir entrades per a totes les sessions en gairebé dos minuts, va tornar a ser la principal atracció • Del 15 al 18 de juliol, les tradicionals festes, que tornaven de manera presencial, van experimentar canvis d’escenari propiciats per controlar els aforaments.

Les Festes del Mar se celebren al voltant de la festivitat de la verge del Carme, el 16 de juliol. La pandèmia de Covid-19 va fer que l’any 2020 les Festes del Mar s’haguessin de cancel·lar. Aquest 2021, en sintonia amb les recomanacions preventives del Procicat, l’Ajuntament de Castelldefels va haver d’adaptar les activitats de la festa a espais diferents dels tradicionals, recintes que reunissin les condicions per donar acompliment a la normativa de prevenció sanitària.

Gran part de les activitats van ser amb aforament limitat i accés gratuït. Això sí, calia fer reserva prèvia de les entrades. Al programa, brillaven les entitats de la ciutat que col·laboren amb aquestes festes, com ara l’Associació Musical o l’Agrupació de Cultura Popular, protagonistes de la primera vetllada de les festes, celebrada el passat 15 de juliol a la plaça de Neus Català, amb el seu concert i una tabalada respectivament.