L’amo d’un bar de Santa Perpètua de Mogoda, traficant d’haixix i cocaïna

L'acusat també tenia una pistola tàser

El propietari d’un bar de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) va ser detingut ahir divendres al vespre per traficar amb haixix i cocaïna. L’arrest es va produir pels voltants de les 19.45 hores en un bar situat entre els barris de Centre Vila i Can Folguera, en una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Santa Perpètua de Mogoda.

En l’escorcoll de l’establiment, els agents van localitzar amagats diversos quilos de cocaïna i haixix. Les substàncies estupefaents estaven embolcallades en paquets de dimensions més grans i també en dosis per al consum personal. L’arrestat –de 51 anys, nacionalitat espanyola i veí del municipi- va quedar igualment denunciat administrativament per tenir una pistola tàser.

Els agents de Mossos i de la Policia Local de Santa Perpètua també van localitzar diners fraccionats, prop d’un miler d’euros, procedents de la venda de la droga. Davant dels fets, els agents van detenir el propietari del bar com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, i van decomissar les substàncies i els diners il·lícits. L’arrestat passarà a disposició judicial durant les properes hores.