Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Badalona estrena nou lloc web

Avatar photo

L’Ajuntament de Badalona estrena un nou lloc web per oferir la ciutadania una relació més senzilla, accessible i eficient amb el Consistori. El nou portal municipal, que manté el mateix domini que fins ara (badalona.cat), renova completament l’aspecte visual i l’estructura interna, fet que facilita les relacions dels veïns i veïnes amb l’Ajuntament. Des d’avui, de manera intuïtiva i transparent, els usuaris podran accedir a tot el catàleg de tràmits, informació, serveis i recursos municipals amb més rapidesa i agilitat, reduint significativament el nombre de clics per arribar a la pàgina desitjada.

El nou web municipal funciona amb una única plataforma de gestió de continguts i té un disseny responsiu, és a dir, que els seus continguts s’adapten al format i les característiques de qualsevol pantalla o dispositiu d’accés. A més, el nou portal municipal és mobile first i, per tant, té en compte el dispositiu mòbil en primera instància, ja que més del 60% dels accessos al web es fan des d’un telèfon mòbil.

El nou portal badalona.cat ja està a disposició de tota la ciutadania, no obstant això, el procés de migració de continguts de l’anterior web encara està en marxa i durant les pròximes setmanes es continuaran actualitzant continguts.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha remarcat que “la prioritat del Govern municipal és capgirar a la situació en què es troba la ciutat, actualitzar els seus serveis i dotar dels recursos necessaris a tota la maquinària municipal; per això s’ha fet aquesta renovació del web, ja que la pàgina badalona.cat és la principal eina de relació dels veïns i veïnes amb l’Ajuntament i és imprescindible que el seu disseny i funcionament estigui adaptat a les necessitats actuals”. “Volem continuar implementant millores en l’àmbit digital que facilitin la relació de la ciutadania amb l’Ajuntament, perquè l’administració ha de ser capaç de respondre amb agilitat les demandes ciutadanes”, ha assegurat Garcia Albiol.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × one =

Notícia anterior

Arriba la 20a edició de la Minicopa Endesa

Notícia següent

Es reactiva el projecte del CAP del Gorg a Badalona

Notícies relacionades