La Sagrada Família ofereix accés gratuït a tots els Jordi i Jordina per Sant Jordi

La Basílica promou diverses activitats de cara al 23 d'abril

La Sagrada Família de Barcelona oferirà el dia de Sant Jordi accés gratuït a totes les persones que es cridin Jordi i Jordina –i les seves variants en altres idiomes–, com fa tradicionalment cada 23 d’abril.

Els qui celebrin el seu sant aquest dia podran visitar-la sense necessitat de reservar prèviament i juntament amb un acompanyant, ha explicat la Basílica en un comunicat aquest dimarts.

Amb la voluntat d’acostar la Sagrada Família al públic local, també ha organitzat una visita ciutadana fora de l’horari habitual, així com una visita-taller en col·laboració amb la Associació d’Amics de la Gent Gran i la Fundació Artenea Art i Teràpia dirigida al col·lectiu de gent gran del barri de la Sagrada Família.

En la visita-taller, els participants realitzaran un recorregut per la Basílica en el qual descobriran “la importància de la llum i el seu significat carregat d’esperança i sentit vital”, i crearan una instal·lació artística amb roses de metacrilat que s’exposarà al balcó del Jubé.

Aquesta activitat es realitzarà els dies 19, 20 i 21 d’abril i acollirà al col·lectiu de la Associació d’Amics de la Gent Gran i a usuaris de diferents residències del barri de la Sagrada Família.

Respecte a la visita ciutadana fora de l’horari habitual, serà a porta tancada durant la vigília de Sant Jordi entre les 20.30 i les 22 hores en diferents torns; entre l’11 i el 19 d’abril s’han sortejat 180 entrades dobles per a gaudir d’aquesta proposta.