La Policia Municipal lliura a l’Escola Salvador Vinyals el material tecnològic recuperat d’un robatori amb força

El Cos policial va intervenir material tecnològic divers, presumptament sostret dissabte, després de detenir a dues persones quan intentaven robar a l’Escola Roser Capdevila

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La Policia Municipal de Terrassa ha lliurat aquesta setmana a l’Escola Salvador Vinyals el material tecnològic que va intervenir diumenge, després que l’escola va patir dissabte un robatori amb força. El material va ser recuperat després que els agents detinguessin a dues persones diumenge al matí, que havien entrat a robar a l’Escola Roser Capdevila. El material recuperat consta de 25 tauletes gràfiques, cinc ordinadors portàtils, 10 kits de teclat i ratolí, 11 mòdems, dues càmeres, dos telèfons mòbils, un altaveu, una bateria i un carregador.

Des de principis d’any, la Policia Municipal ha detingut a quatre persones relacionades amb els robatoris a escoles que han tingut lloc al llarg del mes de gener. A més de les dues detencions de diumenge, la Policia Municipal va detenir el 23 de gener una persona que havia entrat a robar a l’Escola Joan XXIII; i una altra, el 25 de gener, quan es disposava a fer-ho a l’Escola Antoni Ubach i Soler.

Un detingut per un delicte de robatori amb força en un domicili

Un particular ha informat a la Policia Municipal aquesta matinada, a les 0.55 h, que havia sorprès a una persona a l’interior del seu domicili, al carrer d’Astúries, amb el carrer de Palència, intentant robar un televisor i que, en veure’l, havia fugit pel balcó fins arribar al carrer, on l’esperaven dues persones més. Han acudit al lloc quatre unitats de la Policia Municipal, que han fet una batuda per la zona i han localitzat dues persones que coincidien amb la descripció facilitada per la víctima. Un cop aquesta els va tenir davant, el denunciant ha reconegut a una d’aquestes persones, motiu pel qual els agents han procedir a la seva detenció i trasllat a la prefectura, a l’espera de passar a disposició judicial per un presumpte delicte de robatori amb força. Els agents també han aixecat acta a les dues persones que va identificar al carrer per incompliment del confinament nocturn i una altra per tinença de haixix.

L’acompanyant del detingut ha estat igualment identificat i s’ha incorporat a l’atestat policial per investigar el grau de participació en els fets. 18 denúncies per incompliment de les restriccions per contenir la Covid-19

La Policia Municipal ha interposat al llarg del dia d’ahir i aquesta matinada un total de 18 denúncies per incompliment de les restriccions per contenir la Covid-19. Fins a vuit d’aquestes denúncies es van interposar a persones que circulaven per la via pública, passades les 22 h, sense causa justificada, incomplint així el toc de queda.

Una altra denúncia va ser per a una persona que es trobava a la via pública, a les 19.08 h, consumint begudes i sense respectar la distancia mínima interpersonal. I les nou restants es van interposar a un grup de persones reunides a la plaça del Doctor Cadevall, a les 20 h, i provocava molèsties als veïns, a més de passar del límit de sis persones.