Dijous, 25 de juliol de 2024
És notícia

La Generalitat insisteix en el tancament d’una línia I3 de Parets del Vallès

Avatar photo

La Generalitat ha decidit tancar una línia d'educació infantil per "un problema de naixement de nens i de ràtios"

L’Ajuntament de Parets del Vallès, de la mà de l’alcalde, Francesc Juzgado, i la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia, han mantingut el mateix que des del primer moment, a totes les reunions mantingudes des de fa setmanes, de no tancar cap línia I3 d’educació infantil i buscar totes les fórmules possibles, fins i tot posant els recursos econòmics necessaris.

 

Una petició inicial del govern del PSC Parets i Sumem Esquerres a Parets, inclosa en la declaració institucional conjunta signada tant pel govern com per les forces polítiques de l’oposició amb representació a l’Ajuntament (Ara Parets ERC, Parets per la República Junts per Catalunya i Ciutadans Parets).

 

L’alcalde ha demanat a planificació territorial que doni resposta a la petició conjunta presentada fa uns dies per tots els partits polítics amb representació a l’Ajuntament, així com a la petició de no tancament, amb signatures que van fer els pares i mares del Lluís Piquer.

Però la Generalitat ara ha afirmat que no és un tema de diners sinó de naixement de nens i de ràtios, perquè no hi ha demanda, i que per cohesió i distribució territorial no poden mantenir oberta la línia d’I3 que han tancat al Lluís Piquer.

Tant l’alcalde com la vicealcaldessa han insistit i han tornat a demanar per enèsima vegada que no es retalli en educació, que es mantingui la ràtio més baixa, i no es tanqui cap línia tot i que les competències són de la Generalitat de Catalunya.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nineteen − six =

Notícia anterior

La biblioteca de Mollerusa presenta en un concert els guanyadors del concurs Ri[t]me

Notícia següent

Gairebé un 30% dels nens i nenes de Catalunya viuen en la pobresa

Notícies relacionades