La campanya del radar mòbil finalitza amb cap denúncia a Molins de Rei

La Guàrdia Urbana confirma els bons resultats obtinguts a Molins de Rei amb la campanya del radar mòbil; durant els 15 dies han circulat 460 vehicles i cap ha estat sancionat

La campanya va arrancar el passat mes de maig i durant aquests dies, els agents de la Guàrdia Urbana han realitzat els controls en torns de matí i tarda amb un agent operador de radar i la patrulla notificadora de la denúncia per fer més efectiva la campanya, i dels 460 vehicles que han circulat per les zones d’influència del cinemòmetre cap ha resultat sancionat.

Per realitzar aquesta campanya, els agents han treballat en diferents punts de la vila: carrer Anselm Clavé amb carrer Pep Ventura i carrer Riera Bonet, Avinguda Mancomunitat, Av. Verge de Montserrat, Av. València, Av. Collserola amb carrer Estefania de Requesens; carrer St. Antoni Mª Claret; carrer Felip Canalies entre carrer Raseta i el carrer Sant Isidre.

El sergent de la Guàrdia Urbana, Juan Antonio López, explica que “la gran majoria de conductors van adonar-se que hi havia el radar col·locat donat que, previ al pas pel cinemòmetre, hi havia dues senyalitzacions de radar i de limitació de velocitat a 30 Km/h, com ara també el vehicle patrulla logotipat amb un agent operador i el radar. No obstant això, la valoració a Molins de Rei és molt positiva: constatem que se circula amb responsabilitat, respecte i coherència”.

El regidor de la Guàrdia Urbana, Miquel Zaragoza, subratlla que “la finalitat d’aquesta campanya de velocitat ha estat preventiva. Es pretenia que tingués un efecte dissuasori i de reducció de l’accidentalitat, que, en definitiva, és el que es busca amb la nova limitació de circulació de 30km en zones urbanes”.