Jaume Collboni: “Ni Colau ni Trias, ara toca PSC, ara toca socialista”

L'alcaldable socialista ha volgut fer "una crida a sumar-vos al canvi que Barcelona necessita, a la nova etapa que Barcelona necessita"

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Jaume Collboni ha finalitzat la seva campanya per a les eleccions municipals d’aquest diumenge, 28 de maig, amb un gran acte final al Pavelló del Vall d’Hebron, a Barcelona. L’acte ha reunit una multitud d’alcaldes i alcaldesses socialistes de tot Catalunya, així com candidats de ciutats importants, de les altres tres capitals i de càrrecs del PSC en l’àmbit català i també del PSOE, com ara el president del Govern, Pedro Sánchez; o l’expresident José Luis Rodríguez Zapatero.

 

En l’acte, Jaume Collboni ha donat la benvinguda a tothom i ha qualificat l’acte, no tant com un míting, sinó com una “gran festa del canvi possible, del canvi que passarà el pròxim diumenge“. L’alcaldable ha tornat a remarcar la necessitat d’anar a votar aquest diumenge: “els socialistes estem a punt de guanyar aquestes eleccions i és important que tothom es mobilitzi, que tothom voti”. “Farem una Barcelona gran un altre cop, justa socialment”, ha afegit.

 

Collboni ha destacat en el seu discurs que “jo vaig començar en aquest districte, Horta Guinardó, soc fill de la classe mitjana treballadora, fill de l’escola pública catalana, fill d’un barri en què no podia jugar amb els seus amics del Carmel perquè no tenia pont ni metro, soc fill de les beques de Felipe, perquè vaig poder estudiar a la universitat mentre treballava. Jo soc fill de la història socialista catalana i espanyola”, ha remarcat.

 

El candidat socialista a l’alcaldia de Barcelona ha volgut agrair “fer-me l’home més feliç del món quan sigui el pròxim alcalde de Barcelona”. “Faig una crida a sumar-vos al canvi que Barcelona necessita, a la nova etapa que Barcelona necessita”, ha insistit.

 

Collboni ha dit que “Ni Colau, ni Trias, ara toca PSC, ara toca socialista, ara toca nou alcalde, alcalde socialista, perquè el PSC ha donat els millors anys a Barcelona, no hem fallat mai i no us fallarem ara”. I ha tornat a insistir en el fet que “si volem una victòria del PSC i del progrés necessitem que ningú es quedi a casa, el nostre enemic és l’abstenció, és pensar que això està fet”.

 

“Doneu la confiança al PSC i obrim una nova etapa a Barcelona de la mà dels socialistes. Ho estem demostrant, ho està demostrant Salvador Illa, que fa més de president que el mateix president de la Generalitat de Catalunya”, ha afegit.

 

Per acabar, Collboni ha reincidit en què “els barcelonins i barcelonines necessitem una Barcelona millor, que projecti la ciutat al món”.