Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

Els horaris de càrrega i descàrrega del barri Gòtic de Barcelona canviaran a partir de juny

Avatar photo
Hi haurà una franja de matí i una altra de migdia per evitar l’hora punta del trànsit de la tarda

L’Ajuntament de Barcelona canviarà a partir de juny els horaris de càrrega i descàrrega al barri Gòtic. De dilluns a dissabte hi haurà dues franges horàries per a aquest tipus d’estacionament: de 8h a 12h i de 14h a 16h. Segons el consistori aquesta modificació s’ha consultat als veïns, comerciants i transportistes amb qui, diuen, han coincidit en “avançar l’inici de l’horari de repartiment per abastir els establiments de producte fresc a primera hora del matí”. També assegura que es respecta l’hora de sortida de les escoles i s’evita l’hora punta del trànsit de tarda.

Aquesta nova mesura comporta també el repintat dels espais destinats a les places de càrrega i descàrrega tant a l’interior dels barris de Ciutat Vella del Gòtic i Casc Antic com als espais perimetrals. Pel que fa a les places delimitades al barri Gòtic, es mantenen 240 places interiors i 42 places perimetrals, i al Casc Antic, 68 places interiors i 99 de perimetrals.

L’horari per a les places perimetrals es manté en la franja horària de 7h a 20h o de 8h a 20h en funció de l’emplaçament, mentre que el carril multiús existent al Casc Antic mantindrà el seu horari de 10h a 17h.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Assassinen cinc dones en un sol dia

Notícia següent

Troben mort el bebè de 8 mesos desaparegut amb la seva mare

Notícies relacionades