Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra aixequen 375 actes de sanció a L’Hospitalet

Des de divendres i fins diumenge s’han atès a la ciutat 158 requeriments de serveis nocturns a causa de molèsties per sorolls

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra de L’Hospitalet han aixecat durant el passat cap de setmana 375 actes de sanció per diversos incompliments de les restriccions vigents a causa de la Covid-19. En total han estat denunciades 353 persones: 109, per no respectar el toc de queda; 73, per incomplir el confinament municipal; 60, per no dur mascareta; 44, per participar en reunions de més de sis persones; 34, per consumir alcohol a la via pública, i 33 més per diverses causes, com manca de respecte i desobediència a l’autoritat o tinença de drogues.

Destaca una intervenció de la Guàrdia Urbana diumenge en un pis del carrer d’Òrrius, a Pubilla Cases, on se celebrava una festa a la terrassa. En van ser desallotjats 38 participants i es van imposar denúncies per reunió de més sis persones i incompliment del confinament municipal. Al perfil de l’organitzador a les xarxes socials, la Guàrdia Urbana va trobar vídeos amb informació de la festa i la llista dels preus per al consum de begudes. Aquest mateix habitatge havia estat objecte de deu intervencions des del passat mes d’abril per molèsties ocasionades al veïnat.

En una altra intervenció amb els Mossos d’Esquadra, arran de queixes veïnals, es van localitzar dissabte 19 persones sense mascareta i consumint alcohol en un pis del carrer de Collserola, a la Florida, on es cobrava als assistents pel consum de llaunes de cervesa. S’hi van imposar denúncies per no respectar el confinament municipal i es van aixecar actes amb totes les infraccions per incompliment de les mesures anti-Covid.

Aquest cap de setmana també han estat denunciats 22 locals: 13, per no respectar l’horari establert; tres, per incomplir l’aforament o altres límits organitzatius de l’activitat, i sis més per infringir altres mesures anti-Covid.

A més, s’han establert 24 punts de control del confinament municipal, amb un total de 430 vehicles identificats i 12 denúncies.

De dijous a diumenge, la Guàrdia Urbana ha atès 158 requeriments de serveis nocturns per molèsties de sorolls: 131 en habitatges, 24 a l’espai públic i tres en establiments, i s’han imposat 16 denúncies.