Es graven mantenint relacions sexuals i ara li fa xantatge a l’Hospitalet

Es van conèixer per internet

Les aplicacions de cites ajuden a molta gent a lligar, però també poden ser perilloses. Els Mossos d’Esquadra investiguen unes amenaces que està rebent un veí de l’Hospitalet de Llobregat, segons ElCaso.cat.

La víctima i la noia es van conèixer en una aplicació per lligar i van quedar per mantenir relacions sexuals. En la cita es va gravar en vídeo les relacions íntimes que van mantenir. En un primer moment, la noia va reenviar el vídeo de manera voluntària i acordat com el joc sexual que van pactar.

Dies més tard la noia es va posar en contacte amb ell i li va demanar diners a canvi de no publicar el vídeo a internet. La víctima va fer alguns pagaments però la situació no va canviar i continuava rebent amenaces que comprometien la seva intimitat.

A més, també publicava ressenyes amb captures del vídeo al perfil de l’empresa on treballava la víctima. Les imatges i textos van arribar a l’empresa que van poder identificar la víctima de les extorsions. En aquest moment l’home va presenta una denúncia.

La noia es feia conèixer com a Marta, però també utilitzava altres noms com Barby o Bárbara.

Els Mossos han pogut identificar a l’autora de les amenaces. Es tracta d’una noia transsexual que es mou per la zona de l’Hospitalet i el Camp Nou, on exerceix de prostitució. L’estan buscant per poder-la detenir, l’acusen dels delictes d’extorsió, amenaces i descobriment i revelació de secrets.