Gavà presenta nou cartipàs municipal

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha signat avui el Decret que estableix el nou Cartipàs Municipal, després de la seva elecció al Ple celebrat el 12 de juliol. Els canvis suposen una reorganització dels àmbits amb les corresponents tinències d’alcaldia i regidories delegades.

Badia, en la presentació del nou Cartipàs, ha explicat que “després del relleu a l’alcaldia, es feia necessària la reestructuració del govern municipal. Els canvis responen, tant en les persones com en les competències, a les necessitats que hem d’afrontar en aquesta segona part del mandat municipal”.

Per l’alcaldessa “aquest és un Cartipàs equilibrat, amb gent amb moltes ganes de treballar i implicades en millorar el dia a dia de la ciutat. Com vaig dir el primer dia, a mi m’agrada molt el consens i és per això que aquests canvis han estat parlats amb tots els meus companys i companyes, s’han consultat i he preguntat per saber la seva opinió. A partir d’aquí s’han estructurat els diferents àmbits”.

En la mateixa línia de consens, l’alcaldessa ha parlat de la ronda d’entrevistes que ha tingut amb els portaveus dels altres grups polítics a l’Ajuntament. Badia ha manifestat que “hi ha punts en comú que cal potenciar i, sempre pel bé de la ciutadania de Gavà cal tirar endavant”.

En aquests dos anys de mandat que queden Badia ha parlat de les principals fites que es marca en aquesta segona part de mandat que passen per “polítiques de carrer, de proximitat, de barris, de manteniment d’equipaments, obres, inversions, les persones per davant de tot i també la promoció de la ciutat”.