Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Finalitzades les obres de la segona fase del passeig Pi i Margall de Molins de Rei

Avatar photo

En aquesta segona fase d’obres s’ha reurbanitzat el tram entre l’avinguda de València i el carrer Canal de la Infanta

Avui, divendres 28 de juliol, es reobrirà el trànsit del passeig Pi i Margall al tram entre l’avinguda de València i el carrer Canal de la Infanta. Amb la finalització d’aquest tram, que s’ha acabat abans del previst, es posa punt final a la totalitat de les obres previstes al passeig. 

El 2021 es van iniciar les obres de la primera fase d’aquest projecte, amb la reforma i millora del tram del passeig que va des de la plaça de la Creu fins a l’avinguda València. En aquesta segona fase s’ha reurbanitzat el tram entre l’avinguda de València i el carrer Canal de la Infanta. La funció diferenciada que fan els dos trams del passeig dins del teixit urbà i la mobilitat de la Vila, explica les diferències en l’acabat de la urbanització i en el mobiliari urbà. Així, encara que les necessitats de la circulació siguin diferents en cada tram – el bus només circula pel darrer tram reurbanitzat- s’ha volgut unificar al màxim els criteris de les actuacions i assolir l’objectiu de millorar la comunicació entre els dos costats de l’antiga carretera.

 

El projecte, que ha tingut un pressupost de 410.417,83 €, ha suposat la renovació dels elements d’acabat d’urbanització, paviment, jardineria i mobiliari, així com l’ampliació de les actuals voreres. A més, s’han renovat les instal·lacions urbanes d’abastament d’aigua, sanejament i enllumenat. Respecte a la plantació de l’arbrat que resta pendent,  es durà a terme  a la tardor, ja que és la millor època per fer-ho.

Cal destacar que l’Ajuntament de Molins de Rei i l’Organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE) han estat en diàleg per tal de millorar l’accessibilitat en aquesta actuació..

Un cop finalitzades aquestes obres, el proper mes de setembre es preveu iniciar les obres del carrer Canal de la Infanta, incloses en el projecte de reforma del parc Pont de la Cadena, que ja es troba en execució per part de l’Àrea metropolitana de Barcelona (AMB).

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two × three =

Notícia anterior

El Castell Monestir d’Escornalbou reobre un cop finalitzades les obres

Notícia següent

L’Ajuntament de Barcelona crea el Comitè Assessor d’Infraestructures

Notícies relacionades